Returpolicy

Hur gör jag om jag vill returnera en vara?

Vid köp hos Drivesy har du 15-dagars öppet köp vilket betyder att du kan få pengarna tillbaka när du returnerar din vara. Kom in i våran butik så hjälper vi dig.

Hur gör jag om jag ångrar mitt köp eller vill byta varan? 

Vänd dig omgående till kundserviceavdelningen i våran butik. OBS! Glöm inte att ta med kassakvitto. Varorna bytes eller återköpes om följande villkor uppfylls:

  • Varan är oanvänd d.v.s. ej förstörd eller skadad.
  • Originalförpackningen är oskadad och plombering ej bruten. Oljor, kemikalier och andra produkter som saknar försegling bytes ej.
  • Kassakvittot uppvisas.
  • Bytet eller återköpet sker inom 15 dagar från inköpsdatum.
  • Reavaror återköps ej.
  • Eventuell återbetalning sker till samma betalmedel(Tex till samma kort)

Hur gör jag en reklamation? 

Vänd dig till våran butik och ta med dig varan samt inköpskvitto.

Har du fått avslag på din reklamationsansökan men hävdar att beslutet är felaktigt hänvisar vi dig att göra ett ärende hos Allmänna reklamationsnämnden (www.arn.se) Box 174, 10123 Stockholm. Allmänna reklamations­nämnden eller ARN tar oberoende beslut i bland annat reklamationsfall. Drivesy medverkar alltid i eventuella tvister hos ARN.

Vi reserverar oss för eventuella fel i texter, bilder och för prisändringar. Detta gäller för vår hemsida, katalog samt i våra reklamutskick och marknadsföringsmaterial. Vi har rätt att korrigera sådana fel, ändra eller uppdatera informationen på hemsidan och att löpande göra produktändringar och förbättringar.

Varukorg

Få 15% rabatt på ditt första köp

Bli först ut med att få exklusiva erbjudanden genom att skriva upp dig på vårat nyhetsbrev.